1e Ronde 16.45 uur >> De Retailtransformatie

De gevolgen van technologisering in de handel zijn overal merkbaar maar de eigenlijke revolutie is onzichtbaar voor de consument. We kopen weliswaar via verschillende kanalen maar hebben veelal geen idee van de technologie, systemen en processen die dit mogelijk maken. Retail wordt steeds meer ondernemen op basis van informatie en data over koopgedrag, conversie, klantenprofielen, maken de ultieme customer journey mogelijk. Kijk wat er gewoon al dagelijkse kost is in China en we hebben een kijkje in onze eigen toekomst.
Nieuwsgierig? Ger Boersma, retailexpert met jarenlange praktijkervaring, zal ingaan op de actuele stand van zaken in de retail en wholesale: hoe data-gestuurd wordt er nu gewerkt, welke technologie is leading en wat kunnen we op korte termijn verwachten als het gaat om de integratie van off- en online retail?
Ook vertelt hij over een webbased platform dat zijn bedrijf Vertilinq heeft ontwikkeld en dat door steeds meer bedrijven wordt gebruikt en de Future Store waarin veel toepassingen te zien zijn.

This product has sold out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *