1e Ronde 16.45 uur >> Verduurzaming levert échte winst op ; ook voor uw organisatie!

Hoe toekomstig bestendig is uw facilitaire bedrijfsvoering?
Geeft u al invulling aan SDG’s? Door een steeds kritischere samenleving en overheid wordt van organisaties verwacht dat ze transparant zijn en dat financiële prestaties hand in hand gaan met maatschappelijk van betekenis zijn.
Veel organisaties vinden het lastig om te starten met thema’s als Duurzaamheid, MVO, Circulariteit en Social Return. Want waar moet je beginnen? Hoe kunnen ambities vertaald worden naar een concreet plan van aanpak? Sustainable Boost combineert al meer dan 20 jaar facilitaire en inkoopvraagstukken bij opdrachtgevers met thema’s als MVO, circulariteit, sociale innovatie en invulling van de Sustainable Development Goals (SDG’s). Met de SUB-barometer helpen zij organisaties om inzicht te krijgen in het duurzaamheidsprofiel van hun bedrijfsvoering en kansen in kaart te brengen die niet alleen financieel, maar ook maatschappelijke winst op kunnen leveren. Hieraan zijn ook de SDG’s gekoppeld.
Aan de hand van een duurzaamheidsplan van aanpak kunnen organisaties op eigen kracht verder een sustainable boost maken! Ook behoefte aan deze boost? Kom naar deze workshop!

This product has sold out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *