2e Ronde 19.15 uur >> Zo maak je reclame waar iedereen blij van wordt!

Ik wilde, een tijdje geleden, statafels gaan verhuren. En er is een grote markt voor. Ik maakte met een vriend een plan. Toch verhuur ik nog steeds geen statafels. Waarom eigenlijk niet? En waarom jij als ondernemer niet?
Als ondernemer sta je achter wat je verkoopt. Dat komt doordat je er plezier in hebt het te maken of te leveren. Anders gaat het niet lukken om de beste te zijn in wat jij doet. Maar alleen maar goed zijn is niet genoeg, je moet het ook over het voetlicht brengen. Je moet opvallen. Alleen maar perfecte of prachtige producten en diensten hebben is niet genoeg, mensen moeten w├ęten dat jij die levert. Anders heb jij niks, en hebben al die mensen niks aan jou. Hoe maak je nou reclame voor jezelf waar iedereen blij van wordt?
Erwin Wijman is marketingdeskundige en schreef veelgelezen boeken over marketing en reclame, waaronder Vlinder in de boksring, De bedrijfsnamenfabriek, De verkoopmaffia en Wat je rijdt ben je zelf. Op 18 april verscheen zijn nieuwste kneiterdikke boek: Zo verkoop je alles. Hoe je reclame maakt waar iedereen blij van wordt.
Erwin is gek op eigenwijze en eigengereide ondernemers die de dingen beter of makkelijker of gezonder of goedkoper of klant-, mens- en planeetvriendelijker doen dan hun concurrent.

Zie, ook voor de uitgebreide inhoudsopgave: http://www.managementboek.nl/boek/9789461263315/zo-verkoop-je-alles-erwin-wijman

This product has sold out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *